Kā Strādāt Pie Savas Pašpārliecības?

Upper stājas korektors un muguras josta darbam

Šis ir lielisks laiks, lai strādātu pie savas pārliecības un apziņas stāvokļa. Kad laikapstākļi nelutina un liekas, ka visa pasaule jūk prātā, atceries, ka pašpārliecība sākas ar tevi. Šeit ir daži izaicinājumi, kurus vari veikt, lai ne tikai uzlabotu savu pārliecību, bet arī noturētu to ilgtermiņā.

Nesalīdzini savu pirmo nodaļu ar kāda cita trīsdesmito nodaļu

Tas ir kaut kas, ko mēs visi darām, ir tikai cilvēciski paskatīties, cik labi klājas citiem un salīdzināt. Tomēr šī ir viena no visvairāk ierobežojošajām un nomācošākajām lietām, ko mēs varam sev nodarīt.

Šeit ir daži iemesli, lai darītu visu iespējamo un ierobežotu šo ieradumu:

  • Tam nav pozitīvās puses. Atšķirībā no personāžiem, kurus mēs visi pazīstam no TV un grāmatām, salīdzināšana, visticamāk, nepalīdzēs sasniegt vairāk, bet drīzāk bloķēs mūsu radošumu.
  • Tas nekad nebeidzas. Neatkarīgi no tā, cik smagi strādājam un cik daudz sasniedzam, ar salīdzinošu domāšanu vienmēr šķitīs, ka citiem klājas labāk, bez piepūles - un tā ir tikai pašsabotāža.
  • Mums nav patiesas nojausmas, kāda patiesībā ir otra cilvēka dzīve. Instagram laikmetā mēs visi ļoti labi protam izgriezt neveiklos kadrus, asaras un lielākoties sviedrus.

Apmāni smadzenes priekam - pasmaidi!

Mēs zinām, ka tik daudzās situācijās pēdējā lieta, ko tu vēlies darīt, ir smaidīt. Ne tikai tas, bet jautāt cilvēkiem, kāpēc viņi nesmaida, kad viņiem rodas grūtības, var būt pilnīgi kaitinoša. Tātad, nedari to, ja tev tas nepatīk un noteikti nedari to nevienam citam. Bet, ja tu, tāpat kā mēs, meklē ātras un iedarbīgas metodes, kā justies labāk, apsver domu, ka pat tikai mutes kaktiņu izstiepšana uz augšu un skatīšanās spogulī var izraisīt ķīmisku reakciju smadzenēs, kas var tev palīdzēt justies labāk. Sliktākajā gadījumā tu vienkārši parādīji smieklīgu seju spogulī - varbūt arī tas var palīdzēt!

Upper Latvija labākais stājas korektors un muguras josta darbam

Pasaki sev "Es tevi mīlu"

Afirmācijas nav saistīti ar melošanu sev. Tā ir ļoti spēcīga prakse (atzīsim, sākumā noteikti var justies neveikli), lai apmācītu mūsu smadzenes pieņemt jaunas paradigmas un uzskatus par sevi.

Mēģini sākt no vienkārša apgalvojuma atkārtošanas reizi dienā (varbūt tieši pirms aizmigšanas vai tā var būt pirmā lieta no rīta, kad tu joprojām atrodies savā sapņu telpā), kas viss ir saistīts ar sevis pieņemšanu. Laika gaitā tu sāksi pamanīt, ka spēj sev noticēt arvien biežāk.

Iztaisno savu muguru

Ieņemot slaidu stāju tu izstaro spēcīgu un pārliecinātu tēlu un gluži tāpat kā smaidot, tas ietekmēs arī tevi no ārienes. Izmēģini dziļi ieelpot un tad izelpojot atbrīvo plecus. Vai tu jau jūties labāk? Apzinoties savu stāju, kamēr sēdi, staigā un dari savas ikdienas darbus, tas palīdzēs tev palielināt savu pārliecību, būt laimīgākam un sūtīt labas vibrācijas pasaulē.

Vai esi jau pamēģinājis kādu no šīm metodēm? Kāds ir viens pārliecību veicinošs ieradums, kuru tu esi gatavs izmantot savā dzīvē tieši tagad?

Pateicoties Upper stājas korektoram, tagad izveidot veselīgas stājas ieradumu ilgtermiņā ir daudz vienkāršāk. Upper stājas korektors viegli atvelkt plecus atpakaļ un neļauj sakumpt, tādā veidā liekot pamatus slaidai stājai.

Izmēģini Upper stājas korektoru jau šodien un pacel savu pašpārliecību nākošajā līmenī ar slaidu stāju!