Jaungada Apņemšanās - Veselīga Stāja Ar Upper

Upper.lv labākais stājas korektors un muguras josta

Tici vai nē, ir palikušas tikai dažas dienas līdz Jaunajam gadam - laikam, kas neizbēgami veido apņemšanās sarakstus. Gatavojot mērķus un sasniegumus 2021. gadam, pievieno savam sarakstam lielisku stāju. Kāpēc? Laba stāja ne tikai iztaisno mugurkaulu, bet arī uzlabo pārliecību, produktivitāti, garastāvokli, uzmanību un daudz ko citu! Ja 2021. gada sarakstā ir pareiza stāja, lūk, kā Upper stājas korektors var palīdzēt!

Padari veselīgu stāju par ieradumu

Jaungada apņemšanās sastādīšana palīdz mums koncentrēties uz mērķiem un dzīves jomām, kuras mēs vēlētos uzlabot. Tomēr, ja nav efektīvas īstenošanas stratēģijas, sasniegt savus mērķus var būt sarežģīti. Un šeit nāk palīgā Upper. Izmantojot stājas korektoru tikai 30 minūtes dienā, tu trenē muguras un korpusa muskuļu atmiņu līdz laba stāja nav tikai apņemšanās, bet ikdienas ieradums.

Veselīgu ieradumu veidošana rada smadzenēs sajūtu, ka esi ko sasniedzis. Šī sajūta galu galā veicina mūsu smadzenēs reakciju, lai turpinātu jauno darbību, zinot, ka tā nāk par labu mūsu veselībai un labklājībai. Lai ieradumus iekļautu mūsu ikdienas rutīnā, ir svarīgi, lai būtu stratēģija, kas noturētu tevi uz ceļa pretī lieliskai stājai.

Mājsēde kā lielisks veids, lai uzlabotu stāju

Nav noslēpums, ka šogad jauno gadu sagaidīsim daudz citādāk nekā iepriekš. Tomēr beidzot it pienācis laiks, kad mums visiem ir brīdis, lai atslēgtos no ikdienas trakā skrējiena un pabūt vairāk savā sabiedrībā. Tas palīdzēs dziļāk novērtēt darbus, kas ir paveikti aizvadītajā gadā.

Lai visu šo laiku nepavadītu dīvānā un nospraustos veselības mērķus izdotos sasniegt ātrāk, esam sagatavojuši īpašu stājas uzlabošanas programmu, ko vari veikt 15 minūtes dienā. Viss, kas tev ir vajadzīgs ir apņemšanās, 15 minūtes un jogas paklājņš.

Stājas palīgs, kas veidos atbildību

Būsim godīgi, viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc mēs ilgtermiņā nepildām mūsu Jaungada apņemšanās, ir tas, ka mums nav neviena, kas mūs sauktu pie atbildības. Mēs vēlamies uzlabot savu dzīvi sev, un bez atbalsta sistēmas vai atbalsta partnera ir viegli novirzīties no kursa. Ļauj Upper stājas korektoram būt tavam pavadonim, lai palīdzētu tev palikt atbildīgākam par saviem mērķiem. Viss, kas tev jādara, ir jāatceras uzvilkt stājas korektoru, un tas paveiks smago darbu, atgādinot, kad tev ir jāsēž taisni. Izmantojot šo pieeju stājas apmācībai, tu neesi viens savos mērķos, bet tev ir savs pavadonis, kas noturēs tevi kursā.

Dāvini veselīgu stāju arī citiem

Ja laba stāja ir Jaungada apņemšanās tev vai tuviniekam, stājas korektors ir lieliska dāvana! Izmantojot Upper, tu sekosi savai apņemšanās. Upper stājas korektors var pat palīdzēt tev izpildīt citas Jaungada apņemšanās, jo, sēžot taisni, tu iegūsti fokusu, garīgo skaidrību, uzlabo garastāvokli un jūtaties lieliski. Cik lielisks veids, kā sākt Jauno gadu!

Vai esi gatavs pacelt savu stāju nākošajā līmenī Jaunajā gadā? Izmēģini Upper stājas korektoru un piegādāsim to bez maksas!