7 Ieguvumi Izmantojot Ergonomisko Krēsla Paliktni

Biroja krēsla paliktnis Upper Latvija

Vai zinājāt, ka 1/3 gadījumu akūtas muguras sāpes pāriet hroniskā sāpju formā?

Memory putu krēslu paliktņi ir noderīgi, lai lietotājiem sniegtu labumu veselībai. Ortopēdiskie spilveni, kas satur memory putas, ne tikai palīdz mazināt akūtas muguras sāpes, bet arī mazina muskuļu nogurumu un palīdz ķermenim ātrāk atgūties no traumām.

Pareizu krēsla paliktņu izvēle ir ļoti svarīgs lēmums, jo tas būtiski ietekmē mūsu vispārējo dzīves kvalitāti. Izvēloties krēsla paliktni sēdeklim, jāņem vērā jūsu īpašās vajadzības. Piemēram, ja Jums ir sāpes muguras lejasdaļā, ir vērts padomāt par jostasvietas atbalsta spilvenu vai muguras stiepšanas trenažieri. Ja novērojat sāpes astes kaula daļā, jums var būt piemērots U formas paliktnis.

Vai neesat vēl pārliecināts, vai memory putu krēsla paliktnis ir labākais risinājums jums? Mēs esam izveidojuši šīs vadlīnijas, lai palīdzētu jums pilnībā izprast, kāpēc ergonomiskais krēsla paliktnis ir tā vērts.

Turpiniet lasīt, lai uzzinātu vairāk!

Kas ir Memory putas?

Memory putas ir inovatīvs materiāls, kas ir izgatavots no poliuretāna putām. Tas ir papildināts ar dažādiem elementiem, kas ļauj memory jeb atmiņas putu krēsla paliktnim dabiski pielāgoties ķermenim un ieņemt tā formu.

Materiālu atmiņa apvieno divas idejas, lai izveidotu vienu produktu. Apvienojot viskozitāti un elastību, tiek radīts produkts, kas dabiski veido šūnas, lai cilvēka ķermenim būtu ērti.

Memory putu viskozitātes ideja ir radīt materiālu, kas lēnām pārveidojas, kad uz materiālu tiek izdarīts spiediens. Elastības ideja ir radīt materiālu, kas ieņem sākotnējo formu, kad uz materiālu vairs netiek izdarīts spiediens.

Apvienojot šīs divas idejas, lietotāji iegūst piekļuvi produktam, kas dabiski maina formu atbilstoši ķermeņa formai. Tādējādi cilvēkiem, kuri izmanto atmiņas putu krēslu paliktni, ir pieejams materiāls, kas ieņem viņu unikālajo formu. Daudzi cilvēki uzskata, ka, izmantojot atmiņas putu krēslu paliktni, sajūtas ir kā sēžot uz mākoņa.

Kad pārstājat sēdēt uz atmiņas putu krēsla paliktņa, tas atgriezīsies sākotnējā stāvoklī.

Ergonomiskais krēsla paliktnis

Atmiņas putu krēslu paliktņi ir ļoti efektīvs veids, kā uzlabot stāju, neieguldot daudz naudas. Atmiņas putu krēsla paliktņi ir ne tikai pārnēsājami, bet arī ievērojami palielina atbalstu jūsu astes kaulam un mugurkaulam.

Sīkāk apskatīsim priekšrocības, kādas var sniegt ergonomiskais krēsla paliktnis:

Upper biroja krēslu paliktnis

1. Samazina spiedienu uz muguras lejasdaļu, gurniem un astes kaulu

Viena no lielākajām atmiņas putu krēsla paliktņa izmantošanas priekšrocībām ir samazināt spiedienu, kas tiek radīts astes kaulu, gurniem un muguru sēdēšanas laikā. Ergonomiskais krēsla paliktnis palīdz samazināt slodzi, pateicoties U-veida izgriezumam. Turklāt krēsla paliktnis nodrošina muguras atbalstu.

Visa ķermeņa svars tiek sadalīts vienmērīgi tādā veidā samazinot nogurumu un sāpes. Samazinot ķermeņa apakšdaļas slodzes līmeni un samazinot spiedienu, muguras spilvens var pasargāt mugurkaulu no veselības problēmām, piemēram, disku trūces.

2. Veido veselīgu stāju

Daudzi zinātniski pētījumi ir pierādījuši, ka ilgstoša sēdēšana nav veselīga. Ilgstoša sēdēšana rada asinsrites problēmas, un var izraisīt arī muguras problēmas. Šīs veselības problēmas var sākties no astes kaula daļas līdz mugurkaula jostasvietai.

Rūpes par stājas veselību ir cieši saistītas ar kopējo ķermeņa veselību. Viens no lielākajiem ieguvumiem, kā pareizs mugurkaula izliekums var palīdzēt nākotnē, ir novērst hronisku veselības stāvokļu attīstību, piemēram, plecu noapaļošanos.

Turklāt veselīga stāja var palīdzēt palielināt koncentrēšanās spējas, enerģijas līmeni un pat likt justies pārliecinātākam.

Ieguldījums augstas kvalitātes atmiņas putu krēsla paliktnī var palīdzēt vieglāk sēdēt ar veselīgu stāju. Tas nozīmē, ka, izmantojot biroja vai automašīnas krēsla paliktni, nebūs jākoncentrējas uz pastāvīgu sēdekļa regulēšanu, lai uzlabotu savu stāju, jo neslīdošā gumijas pamatne noturēs paliktni vietā.

3. Uzlabo asinsriti

Ne daudzi cilvēki to zina, bet ilgstoša sēdēšana var sasprindzināt jūsu asinsrites sistēmu. Ilgstoša sēdēšana apgrūtina asinsriti iegurnī. Turklāt sēdēšana apgrūtina asins pieplūšanu kājās, kā arī muguras daļā.

Tas nozīmē, ka muskuļi un audi, kas atrodas šajās ķermeņa daļās, nesaņems tik daudz skābekļa, cik nepieciešams, lai saglabātu veselību. Tas var izraisīt vielmaiņas procesa palēnināšanos, ko jūsu ķermenis veic. Tā rezultātā jūs, iespējams, jutīsities nogurušāks un gausāks.

Traucētas asinsrites dēļ var novērot sāpes un smaguma sajūtu apakšējās ekstremitātēs. Izmantojot ergonomisko krēsla paliktni, asins plūsma iegurnī, muguras daļā un kājās tiek stabilizēta.

4. Stabilizē gremošanas sistēmu

Vai zinājāt, ka sēdēšana astoņas stundas dienā ietekmē jūsu gremošanas sistēmas veselību?

Daudziem cilvēkiem, kuri ilgstoši sēž dienas laikā, novēro zarnu problēmas un aizcietējumus. Citreiz ilgstošas sēdēšanas rezultātā var rasties caureja, vēdera uzpūšanās un vēdera krampji.

Jūs varat viegli izvairīties no gremošanas veselības problēmām, sēžot uz ergonomiska atmiņas putu krēsla paliktņa. Tas ir tāpēc, ka spiediens un līka mugura, kas veidojas sēžot, tiks noņemta, kad jūs sēdēsiet uz krēsla paliktņa, kas atbalsta jūsu ķermeņa svaru.

5. Palielina komforta līmeni

Ja jūs ilgstoši sēžat visu dienu, neatkarīgi no tā, vai tas atrodas biroja krēslā vai automašīnas sēdeklī, ir svarīgi koncentrēties uz komfortu. Sēžot uz neērta vai cieta krēsla, var rasties problēmas ar muguras, kakla un gurnu stīvumu.

Izmantojot krēsla paliktni, materiāls paliktņa iekšpusē ieņems jūsu ķermeņa unikālajo formu. Kad paliktnis ieņems jūsu ķermeņa formu, jūs saņemsiet savam ķermenim vajadzīgo atbalsta veidu. Turklāt jūsu ķermeņa svars tiks vienmērīgi sadalīts pa visu sēdekli.

upper krēsla paliktnis

6. Nodrošina optimālu enerģijas līmeni dienai

Kā mēs minējām iepriekš, ja jūsu ķermenim ir pienācīgs atbalsts, jūsu ķermeņa asinsrite būs uzlabota. Tas var mazināt sāpes, stīvumu un uzlabot stāju. Var gadīties, ka visas dienas garumā jūs jutīsiet paaugstinātu enerģijas līmeni, tādējādi jums būs vienkāršāk koncentrēties uz darbu.

Atnākot mājās pēc darba dienas pietiks spēks, lai pavadītu laiku kopā ar ģimeni, nevis uzreiz "atplīstu" pie TV ekrāna.

7. Uzlabo koncentrēšanās spējas

Vai jūs bieži sajūtiet nogurumu pavadot lielu daļu laika sēžot pie galda vai auto stūres?

Ir īpaši bīstami, ja mērojot tālu ceļu ar automašīnu rodas nogurums, kas novērš uzmanību no ceļa. Tālākiem pārbraucieniem paņemiet līdzi ergonomisko krēsla paliktni. Tas ne tikai atbalstīs ķermeni sēžot pie stūres, bet arī ļaus labāk koncentrēties uz braukšanu.

Arī pavadot ikdienā daudz laika pie datora bieži piezogas nogurums. Turklāt, ja sēdeklis nav pietiekami mīksts, nākas pavadīt laiku, lai atrastu ērtāko sēdēšanas pozu. Tas savukārt traucē koncentrēties uz darbu.

Izmantojot Upper ergonomisko krēsla paliktni koncentrēties uz darbu varēsiet ilgāk un padarīt darbu ātrāk. Krēsla paliktnis parūpēsies par jūsu ķermeni, lai jūs variet parūpēties par veicamo darbu.

Ergonomiskā krēsla palikntņa ieguvumu kopsavilkums

Ergonomiskais memory putu krēsla paliktnis ir izgatavots no inovatīva materiāla, kas piekļaujas ķermeņa formai un stabilizē to. Ja ikdienā nākas pavadīt daudz laika sēžot, krēsla paliktnis samazinās sāpes ķermeņa lejas daļā, uzlabos stāju un palielinās tik vajadzīgo enerģijas līmeni ikdienai.

Neatkarīgi no tā cik ilgu laiku ikdienā pavadiet sēžot, silti iesakām atrast vismaz 5 minūtes ik stundu, lai izkustētos un izstaipītos. Arī došanās uz tualeti skaitās.

Ja esiet gatavs uzlabot savu darba vietu, pārbaudiet vai Upper ergonomiskais krēsla paliktnis joprjām ir pieejams.